Shqip   English
 
Lajmet e fundit

» 09/08/22
Krushevo and Elbasan Acknowledged tourism cb destination  me shume »

» 14/12/21
 me shume »

» 02/12/21
Termat e Referencës Ekspert i lartë në menaxhim  me shume »

Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org


Sherbimet per femije dhe familjet ne veshtiresi filluan ne Maj, 1999.

Tjeter Vizion ofron sherbimet bujqesore me ane te qendres se saj ne Mollas.

Qendra Ditore “Hena e re” ka filluar aktivitetin e saj ne 8 Mars, 2003.

Duke u bazuar ne nevojat e territorit dhe nivelit te larte te papunesise ne qytetin e Elbasanit, Tjeter Vizion ka filluar te beje te mundur realizimin e nje game te gjere sherbimesh te cilat lidhen me kurset profesionale dhe Training on the Job
Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by C&PR