Shqip   English
 
Lajmet e fundit

» 16/03/23
👉Projekt i zbatuar nga Bashkia Elbasan - Shoqata Tjeter Vizion ( AL) Bashkia e KrushevĂ«s- Qendra pĂ«r zhvillim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m Alka (NMK) Financuar dhe mbĂ«shtetur nga kontributi i EU.  me shume »

» 16/03/23
Bashkia Elbasan, nĂ« bashkĂ«punim tĂ« ngushtĂ« me OrganizatĂ«n TjetĂ«r Vizion, tashmĂ« ka nisur zbatimin e punimeve infrastrukturore nĂ« kuadĂ«r tĂ« zbatimit tĂ« projektit me titull “Krusheva dhe Elbasani – destinacione tĂ« njohura turistike” financuar nga Komisioni Europian.  me shume »

» 09/08/22
Krushevo and Elbasan Acknowledged tourism cb destination  me shume »

Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org

 Aktivitetet Tona
KET Project

Tourist Info Centre in Funar, Elbasan ...me shume»

Konferenca lancuese e projektit me titull “ Aksioni i te rinjve per ndryshim” financuar nga fondazioni San Zeno , Verona Itali dhe zbatuar nga shoqata Tjeter Vizion ne Elbasan ne partneritet me bashkine Elbasan dhe NGO italiane CIES Onlus.

...me shume»

“Pjesëmarrja - Transparenca – Demokracia”

PjesĂ«marrjen dhe angazhimin e shoqĂ«risĂ« çivile, forcimin e ndĂ«rveprimit mes qeverisĂ« vendore dhe qytetarĂ«ve, me fokus krijimin e Komisioneve KĂ«shillimore Qytetare Vendore (KKQV) ne Bashkite Prrenjas, Belesh dhe Cerrik. ...me shume»

“ Aksioni i te rinjve per ndryshim” Bashkia Elbasan

Projekti synon promovimin, punĂ«simin dhe integrimin socio-ekonomik te tĂ« rinjve - banorĂ« tĂ« bashkise se Elbasanit, te cilet kane mangesira ne perfshirjen ne punĂ«sim, arsim apo formim profesional, pĂ«rmes shĂ«rbimeve pĂ«r zhvillimin e aftĂ«sive per jeten, shkathtĂ«sive dhe vetĂ«-fuqizimit. ...me shume»

Titulli i projektit: Dizenjimi i planit te veprimit te perfshirjes sociale te bashkise Elbasan 2016-2020

Periudha e projektit: Maj - Nentor 2016 Projekt i mbeshtetur financiarisht nga UNDP dhe realizuar ne bashkepunim me Bashkine e Elbasanit. Ne koherence me planin e masave dhe veprimet e ndermarra nga qeveria shqiptare per perfshirjen sociale e cila u realizua me hartimin e Dokumentit Politik pĂ«r PĂ«rfshirjen Sociale (DPPS 2016-2020), ...me shume»

Prezantimi i draftit te raportit vleresues ne bashkine Elbasan

Prezantimi i draftit te raportit vleresues te perfshirjes sociale ne bashkine e Elbasanit. ...me shume»

Titulli i projektit: Sherbim Policor profesional-komunitet i pergjegjshem, nje partneritet i besueshem dhe i hapur .

Edukimi i te rinjve nĂ« institucionet arsimore eshte i domosdoshem dhe kĂ«rkon njĂ« bashkĂ«punim nga Policia e SHtetit nĂ« drejtim tĂ« sigurisĂ« nĂ« shkolla, parandalimin e kriminalitetit, pĂ«rmirĂ«simin e imazhit tĂ« Policia e SHtetit tek te rinjte dhe rritja e besimit, bashkĂ«punimi i te rinjve me Policia e SHtetit. Ne kete drejtim synohet nje vazhdimesi e iniciatives se nisur nga Policia ne bashkepunim me Drejtorine Arsimore duke e e zgjeruar dhe me Universitetin e Elbasanit. ...me shume»

Permiresimi i identifikimit; referimit dhe mbrojtjes se viktimave te trafikimit nepermjet aktiviteteve te Njesise Levizese.

Kjo projekt u pĂ«rgjigjet interesimeve pĂ«r identifikimin, referimin dhe mbrojtjen e viktimave tĂ« trafikimit tĂ« theksuara nĂ« raportin TIP 2013. 1 PĂ«rmirĂ«simi i identifikimit nga tĂ« gjithĂ« aktorĂ«t e pĂ«rfshirĂ« nĂ« kĂ«tĂ« proces Ă«shtĂ« njĂ« interesim qĂ« buron dhe bazohet nĂ« nevojĂ«n pĂ«r tĂ« forcuar dhe pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« mĂ« funksional sistemin e identifikimit dhe referimit pĂ«r viktimat e trafikimit (VOT-Victims of Trafficking) nĂ« nevojat qĂ« ata kanĂ« pĂ«r mbrojtje dhe pĂ«rkujdesje. ...me shume»

Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by C&PR