Shqip   English
 
Lajmet e fundit

» 16/03/23
👉Projekt i zbatuar nga Bashkia Elbasan - Shoqata Tjeter Vizion ( AL) Bashkia e KrushevĂ«s- Qendra pĂ«r zhvillim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m Alka (NMK) Financuar dhe mbĂ«shtetur nga kontributi i EU.  me shume »

» 16/03/23
Bashkia Elbasan, nĂ« bashkĂ«punim tĂ« ngushtĂ« me OrganizatĂ«n TjetĂ«r Vizion, tashmĂ« ka nisur zbatimin e punimeve infrastrukturore nĂ« kuadĂ«r tĂ« zbatimit tĂ« projektit me titull “Krusheva dhe Elbasani – destinacione tĂ« njohura turistike” financuar nga Komisioni Europian.  me shume »

» 09/08/22
Krushevo and Elbasan Acknowledged tourism cb destination  me shume »

Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org

 Lajmet & Ndodhi
👉Projekt i përbashkët ndërkufitar “Krusheva dhe Elbasani – destinacion i njohur ndërkufitar turistik”

  👉Projekt i zbatuar nga Bashkia Elbasan - Shoqata Tjeter Vizion ( AL) Bashkia e KrushevĂ«s- Qendra pĂ«r zhvillim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m Alka (NMK) Financuar dhe mbĂ«shtetur nga kontributi i EU. ...me shume»

Projekti KET

  Bashkia Elbasan, nĂ« bashkĂ«punim tĂ« ngushtĂ« me OrganizatĂ«n TjetĂ«r Vizion, tashmĂ« ka nisur zbatimin e punimeve infrastrukturore nĂ« kuadĂ«r tĂ« zbatimit tĂ« projektit me titull “Krusheva dhe Elbasani – destinacione tĂ« njohura turistike” financuar nga Komisioni Europian. ...me shume»

  Krushevo and Elbasan Acknowledged tourism cb destination ...me shume»

  Termat e ReferencĂ«s Ekspert i lartĂ« nĂ« menaxhim ...me shume»

Trajnimet profesionale, një mundësi në krijimin e qëndrueshmërisë dhe përmirësimit të jetesës për viktimat e trafikimit

  Trajnimet profesionale, njĂ« mundĂ«si nĂ« krijimin e qĂ«ndrueshmĂ«risĂ« dhe pĂ«rmirĂ«simit tĂ« jetesĂ«s pĂ«r viktimat e trafikimit ...me shume»

Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by C&PR