Shqip   English
 
Lajmet e fundit

» 11/06/21
Historia e Anës dhe punës së saj krijuese.  me shume »

» 12/04/21
#StopHumanTrafficking #EndHumanTrafficking #unicefalbania #unicefprotects #differentandequal  me shume »

» 24/09/20
ROLI dhe NDIKIMI i ARTEVE, kulturës dhe mediave masive në PËRFSHIRJEN SOCIALE të grupeve të synuara  me shume »

Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org

 Sherbime Bujqesore
Asistence teknike ne agriculture Mollas

"Qendra pilot per asistence teknike ne agriculture Mollas" ...me shume»

Laboratori

Ne baze te rezultatit te analizave te tokes,pergatitim dhe programin e pleherimit. ...me shume»

Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by C&PR