Shqip   English
 
Lajmet e fundit

» 16/03/23
👉Projekt i zbatuar nga Bashkia Elbasan - Shoqata Tjeter Vizion ( AL) Bashkia e Krushevës- Qendra për zhvillim të qëndrueshëm Alka (NMK) Financuar dhe mbështetur nga kontributi i EU.  me shume »

» 16/03/23
Bashkia Elbasan, në bashkëpunim të ngushtë me Organizatën Tjetër Vizion, tashmë ka nisur zbatimin e punimeve infrastrukturore në kuadër të zbatimit të projektit me titull “Krusheva dhe Elbasani – destinacione të njohura turistike” financuar nga Komisioni Europian.  me shume »

» 09/08/22
Krushevo and Elbasan Acknowledged tourism cb destination  me shume »

Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org

 Projekti KET

 

🟢Bashkia Elbasan, në bashkëpunim të ngushtë me Organizatën Tjetër Vizion, tashmë ka nisur zbatimin e punimeve infrastrukturore në kuadër të zbatimit të projektit me titull “Krusheva dhe Elbasani – destinacione të njohura turistike” financuar nga Komisioni Europian.
👉Së shpejti Bashkia Elbasan do të ketë:
📍Një fushë parashutizmi të sigurt dhe bashkëkohorë në zonën e Funarit, Elbasan, me sipërfaqe 1000 m2 dhe kapacitet 300-500 pjesmarrës në vit dhe
📍Qendrën Turistike informuese në Funar, me sipërfaqe 90 m2 e cila do të ofrojë informacion për turizmin e zonës dhe guidat e mundshme turistike që mund të ofrohen në zonë.
👉Ky projekt ka në fokus ndërtimin e një infrastrukture bashkëkohore dhe ofrimin e shërbimeve të standartizuara dhe të sigurta, të lidhura me turizmin, si parakusht bazë për zhvillimin e turizmit të destinacionit ndërkufitar të Krushevës dhe Elbasanit.

Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by C&PR