Shqip   English
 
Lajmet e fundit

» 23/06/17
Projekti synon promovimin, punësimin dhe integrimin socio-ekonomik te të rinjve - banorë të bashkise se Elbasanit, te cilet kane mangesira ne perfshirjen ne punësim, arsim apo formim profesional, përmes shërbimeve për zhvillimin e aftësive per jeten, shkathtësive dhe vetë-fuqizimit  me shume »

» 23/03/15
" Tjeter Vizion ne kuader te projektit " promovimi i produkteve eko ne zonen cross Border Shqiperi Maqedoni" synon te ofroje nje seri trajnimesh per fermeret e zones se Gjinarit bazuar dhe ne gjetjet dhe rekomandimet e studimit te ndermarre ne kete zone per identifikimin e produkteve me potencial bio dhe te fermereve qe i kultivojne dhe mbledhin ato. Ju lutem gjeni te detajuar informacionin mbi trajnuesit ( ekspertet) ne TOR bashkangjitur" Ju faleminderit  me shume »

» 18/04/14
 me shume »

Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org

 Kampi veror

 

 Shoqata Tjeter Vizion njofton te gjithe te interesuarit qe ka nisur regjistrimet per kampin veror. I cili do te organizohet nga data 08.07.2013 deri ne 19.07.2013.

Ku jane te perfshira:
 
- Pishine
- Kinema
- Kalceto
- Lojra te ndryshme 
- Librari etj...
 
Per cdo informacion na kontaktoni ne:
 
Lagja “Aqif Pasha”
Rruga “Ali Arapi”, Nr.19
Elbasan, Albania
 
Tel. 00355 54 252919 
Fax. 00355 54 252919
 
E-mail : tjetervizion@gmail.com
ose ne faqen tone ne facebook.

Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by C&PR