Shqip   English
 
Lajmet e fundit

» 23/06/17
Projekti synon promovimin, punësimin dhe integrimin socio-ekonomik te të rinjve - banorë të bashkise se Elbasanit, te cilet kane mangesira ne perfshirjen ne punësim, arsim apo formim profesional, përmes shërbimeve për zhvillimin e aftësive per jeten, shkathtësive dhe vetë-fuqizimit  me shume »

» 23/03/15
" Tjeter Vizion ne kuader te projektit " promovimi i produkteve eko ne zonen cross Border Shqiperi Maqedoni" synon te ofroje nje seri trajnimesh per fermeret e zones se Gjinarit bazuar dhe ne gjetjet dhe rekomandimet e studimit te ndermarre ne kete zone per identifikimin e produkteve me potencial bio dhe te fermereve qe i kultivojne dhe mbledhin ato. Ju lutem gjeni te detajuar informacionin mbi trajnuesit ( ekspertet) ne TOR bashkangjitur" Ju faleminderit  me shume »

» 18/04/14
 me shume »

Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org

 Une udhetoj i vetem

 

 

" Une udhetoj i vetem " eshte nje shfaqje interaktive e organizuar nga Shoqata Tjeter Vizion nga data 04.02.2013 deri ne 22.02.2013 ne ambientet e qendres rinore “ Riemar”.
 
Kjo shfaqie teatrale interaktive me pjesmarrjen e mbi 1500 femijeve te shkollave 9- vjecare te Elbasanit, synon te sensibilizoje e parandaloje fenomenin e trafikimit te qenieve njerezore, sidomos tek femijet. 
Realizimi i ketij teatri eshte eksperienca e dyte e realizuar ne Shqiperi, pas atij te realizuar ne nivel kombetar ne Tirane. 
 
Teatri interaktiv eshte aktivitet i cili zhvillohet ne kuader te projektit rajonal titulluar: “Nxitja e praktikave të përbashkëta të O.Sh.C.-ve të ballkanit perëndimor për të rritur pjesëmarrjen e grave të zonave rurale në qeverisjen dhe zhvillimin vendor”, projekti i financuar nga Komisioni Europian dhe zbatuar nga 4 organizata te shoqerise civile si Tjeter Vizion ne Shqiperi, Alka ne Maqedoni , PVPT ne Kosove dhe CIES Itali.

 


Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by C&PR