Shqip   English
 
Lajmet e fundit

» 16/03/23
👉Projekt i zbatuar nga Bashkia Elbasan - Shoqata Tjeter Vizion ( AL) Bashkia e KrushevĂ«s- Qendra pĂ«r zhvillim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m Alka (NMK) Financuar dhe mbĂ«shtetur nga kontributi i EU.  me shume »

» 16/03/23
Bashkia Elbasan, nĂ« bashkĂ«punim tĂ« ngushtĂ« me OrganizatĂ«n TjetĂ«r Vizion, tashmĂ« ka nisur zbatimin e punimeve infrastrukturore nĂ« kuadĂ«r tĂ« zbatimit tĂ« projektit me titull “Krusheva dhe Elbasani – destinacione tĂ« njohura turistike” financuar nga Komisioni Europian.  me shume »

» 09/08/22
Krushevo and Elbasan Acknowledged tourism cb destination  me shume »

Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org

 adresa

 

 

Selia Qendrore:
Lagja “Aqif Pasha”
Rruga “Ali Arapi”, Nr.19
Elbasan, Albania

Tel. 00355 54 252919
Fax. 00355 54 252919

E-mail : tjetervizion@gmail.com

 

Qendra e sherbimeve per Femijet ne veshtiresi:
Lagja “Çlirimi”
Rruga “Sul Misiri”
Ish shkolla “Ptolemet Xhuvani”
Elbasan , Albania

Tel 00355 54 258509

Qendra Rinore “Riemar”
Lagja “Haxhias”
Ish Kinema “Vullnetari”
Elbasan, Albania

Tel 00355 54 253430
 

Qendra e Grave ne veshtiresi:
Lagja “Aqif Pasha”
Rruga “Ali Arapi”, Nr.19
Elbasan, Albania

Tel 00355 54 258509

 

                               

 

    Qendra e Formimit Profesional :

Lagja "Aqiif Pasha"

Rruga "Ali Arapi",Nr.19

Elabasan,Albania.

            Tel  0035554247811      

 Qendra e sherbimeve Bujqesore :

 Fshati Dasar,Komuna Mollas

 Elbasan,Albania.

 

 

                                     

                               

                                    

                                    
                                 Nderrmarjet Sociale     

Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by C&PR