AL |  EN
  Home | Biznese Prodhimi | Biznese Sherbimi | Hotele & Restorante
     
 Hotele dhe Restorante
Bar Restorant

Ky bar restorant ofron nje ambient te mrekullueshem me lule dhe ambiente relaksuese ne te cilat femijet mund te argetohen me kendin e tyre te lojrave ...me shume»

Bar Piceri "FRANKO"

Kjo piceri e ka filluar aktivitetin e saj ne fllim te viti 1999, me nje ambient te vogel . Me kalimin e kohes ajo filloi te shtoje klientelen e saj ...me shume»

Hotel Bar Restorant "KRIVA"

I cili ndodhet ne periferi te qytetit, ofron nje ambient te mrekullueshem me lule te shumellojshme dhe hapesira relaksuese ...me shume»

Bar Restorant "SAN MARCO"

Ky bar-restorant ofron nje ambient te mrekullueshem me lule te shumellojshme dhe ambiente relaksuese ne te cilat femijet mund te argetohen me kendin e tyre te lojrave. ...me shume»

Hotel Bar Restorant "SKAMPINI"

Ne brendesi te qytetit te Elbasanit ndodhet Kalaja e Skampis-it antik. Kjo kala perfaqeson nje Castrum Statum, qender e nje legjioni romak ...me shume»

Hotel Bar Restorant

Ky hotel ofron nje ambient te mrekullueshem me lule te shumellojshme dhe ambiente relaksuese ne te cilat femijet mund te argetohen me kendin e tyre te lojrave. ...me shume»

Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org
Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by CPR