AL |  EN
  Home | Biznese Prodhimi | Biznese Sherbimi | Hotele & Restorante
     
 Bar Piceri "FRANKO"

Bar - Piceri “FRANKO”
Bulevard Qemal Stafa, Elbasan, Albania
Tel. 054/53.925

Kjo piceri e ka filluar aktivitetin e saj ne fllim te viti 1999, me nje ambient te vogel . Me kalimin e kohes ajo filloi te shtoje klientelen e saj, ne saj te sherbimit cilesor dhe te ambienteve relaksuese.
Kjo bar-piceri ofron nje lulishte te madhe me shumllojshmeri lulesh dhe me kapacitet rreth 150 persona. Gjithashtu ka dhe nje ambient tjeter brenda me ajer te kondicionuar dhe te gjithe komfortet e duhura me nje kapacitet 200 persona. Ky ambient mund te perdoret per festa te ndryshme familiare.
Kjo piceri ofron nje shumllojshmeri pijesh dhe picash te gatuara nga nje picier profesionist, ku eshte I perfshire dhe sherbimi taxi. Gjithashtu ne sherbimin e barit ofrohen dhe akullore te bera ne menyre artizanale nga pasticiere te njohur me shije te ndryshme dhe me nje cilesit te larte.

Bar-piceri “ FRANKO” vendi ideal ku mund te kaloni momente te paharrueshme te jetes tua!
 


Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org
Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by CPR