AL |  EN
  Home | Biznese Prodhimi | Biznese Sherbimi | Hotele & Restorante
     
 Hotel Bar Restorant "KRIVA"

KOMPLEKSI “KRIVA”
Lagja Emin Matraxhiu, Elbasan - Albania
Tel. 068/20.94.880

I cili ndodhet ne periferi te qytetit, ofron nje ambient te mrekullueshem me lule te shumellojshme dhe hapesira relaksuese ne te cilat femijet mund te argetohen ne kendin e tyre te lojrave.

Gjithashtu, ky kompleks ofron nje game sherbimesh per te gjithe klientet e tij:

Hotel me dhoma te pajisura me linje telefonike, ajer te kondicionuar, satelit dhe televizor, sherbim dhome.
Bari ofron nje menu te pasur me pije te ndryshme dhe ambiente me ajer te kondicionuar me kapacitet 300 persona.
Restoranti ka nje kapacitet prej 300 personash dhe ofron nje menu te pasur me shumellojshmeri gatimesh. Ka ambiente si brenda dhe jashte ne hapesire per te provuar kuzhinen tradicionale dhe te huaj, ku mund te organizohen dasma dhe festa te ndryshme familjare.
Salla e takimeve ku mund te organizohen takime dhe mbledhje te ndryshme .

Dhe plot ambiente te tjera ne te cilat mund te kaloni momentet te mrekullueshme me pamje fantastike plot hapesire te gjelber. Parking I garantuar!
 


Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org
Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by CPR