AL |  EN
  Home | Biznese Prodhimi | Biznese Sherbimi | Hotele & Restorante
     
 Bar Restorant "SAN MARCO"

Bar - Restorant "SAN MARKO"
Ura Zaranikes, Elbasan - Albania
Tel. 069/20.50.855

Ky bar-restorant ofron nje ambient te mrekullueshem me lule te shumellojshme dhe ambiente relaksuese ne te cilat femijet mund te argetohen me kendin e tyre te lojrave. Bari I cili ofron nje menu te pasur me pije te ndryshme dhe ambiente me ajer te kondicionuar me kapacitet 100 persona.
Restoranti me kapacitet 150 persona, i cili ofron nje menu te pasur me shumellojshmeri gatimesh me produkte mishi dhe peshku. Ka ambiente si brenda dhe jashte ne hapesire per te provuar produktet e ofruara dhe pizzat mrekullueshme me furre druri. Ambiente te bukura ku mund te organizohen dasma dhe festa te ndryshme familjare dhe ditelindje.
Dhe plot ambiente te tjera ne te cilat mund te kaloni momentet te mrekullueshme me pamje fantastike plot hapesire te gjelber. Parking i garantuar!
 


Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org
Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by CPR