AL |  EN
  Home | Biznese Prodhimi | Biznese Sherbimi | Hotele & Restorante
     
 Hotel Bar Restorant "SKAMPINI"

Hotel Ristorant “SKAMPINI”
Lagjia Kala, Elbasan - Albania
Tel. 069/20.70.146

Ne brendesi te qytetit te Elbasanit ndodhet Kalaja e Skampis-it antik. Kjo kala perfaqeson nje Castrum Statum, qender e nje legjioni romak. Kalaja ka formen e nje katerkendeshi kenddrejte me permasa 308x348m. Ajo ka kater hyrje qe ndodhen ne mes te cdo kutie dhe eshte e pajisur me 26 kulla. Ne pjesen jugperendimore te kalase ndodhet kompleksi turistik “REAL SKAMPIS”. Ky kompleks ofron nje ambient te mrekullueshem me lule te shumellojshme dhe ambiente relaksuese ne te cilat femijet mund te argetohen me kendin e tyre te lojrave.
Ka sherbimin e hotelit per te gjithe klientet e tij me dhomat e paisura me: linje telefonike, internet, ajer te kondicionuar, satelit dhe televizor, sherbim dhome.
Bari I cili ofron nje menu te pasur me pije te ndryshme dhe ambiente me ajer te kondicionuar .me kapacitet 300 persona.
Restoranti me kapacitet 200 persona, i cili ofron nje menu te pasur me shumellojshmeri gatimesh. Ka ambiente si brenda dhe jashte ne hapesire per te provuarproduktet e ofruara dhe pizzat mrekullueshme me furre druri.
Amfiteatri ne te cilin mund te organizohen aktivitete te ndryshme social-kulturore. Salla e takimeve ku mund te organizohen takime dhe mbledhje te ndryshme. Sherbim taxi i cili i vjen ju vjen ne ndihme ne cdo moment te dites. Dhe plot ambiente te tjera ne te cilat mund te kaloni momentet te mrekullueshme me pamje fantastike plot hapesire te gjelber. Parking i garantuar.

"Real Skampis" vendi ku mund te kaloni momente te paharrueshme te jetes tua!
 


Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org
Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by CPR