AL |  EN
  Home | Biznese Prodhimi | Biznese Sherbimi | Hotele & Restorante
     
 Hotel Bar Restorant

"UNIVERS" HOTEL
Lagja Emin Matraxhiu, Elbasan - Albania
Tel. 054/25.61.93

Ky hotel ofron nje ambient te mrekullueshem me lule te shumellojshme dhe ambiente relaksuese ne te cilat femijet mund te argetohen me kendin e tyre te lojrave. Ka sherbimin e hotelit per te gjithe klientet e tij me dhomat e paisura me: linje telefonike, internet, ajer te kondicionuar, satelit dhe televizor, sherbim dhome.
Bari I cili ofron nje menu te pasur me pije te ndryshme dhe ambiente me ajer te kondicionuar .me kapacitet 300 persona.
Restoranti me kapacitet 200 persona, i cili ofron nje menu te pasur me shumellojshmeri gatimesh. Ka ambiente si brenda dhe jashte ne hapesire per te provuarproduktet e ofruara dhe pizzat mrekullueshme me furre druri.
Salla e takimeve ku mund te organizohen takime dhe mbledhje te ndryshme me kapacitet 200 persona. Pishinat ku mund te laheni nderkohe qe jeni duke pushuar ne ambientet e hotelit.
Dhe plot ambiente te tjera ne te cilat mund te kaloni momentet te mrekullueshme me pamje fantastike plot hapesire te gjelber.

"Hotel Univers " vendi ku mund te kaloni momente te paharrueshme te jetes tuaj!
 


Tel: +355 (0) 54 529 19
Fax: +355 (0) 54 529 19
E-mail: info@tjetervizion.org
Kjo faqe u realizua me kontributin e Bashkimit Europian. Përmbajtja e kësaj faqeje eshte përgjegjësi vetem e organizatës zbatuese 'Tjetër Vizion', dhe nuk duhet te merret si reflektim i pikëpamjeve të Bashkimit Europian.
© 2008 TjeterVizion | Powered by CPR